top of page

HighTouch FACILITATOR
I KLAR & KÆRLIG KOMMUNIKATION

 ER DET DIG? 

 

 • Der længes efter at stå stærkt i dig selv, og klart kunne kommunikere dine følelser og holdninger, så det føles godt både indeni dig og udenfor dig.

 

 • Der drømmer om, at kunne se og forstå sagens kerne og andres perspektiv samt italesætte det nødvendige, i alle situationer.

 

 • Der ønsker, at blive skarp til at stille de bedste spørgsmål, der åbner et menneske op.

 

 • Der vil elske at kunne føre samtaler, hvor du kan se på modtageren at dine ord inspirerer.

 

 • Der ønsker at lære, hvordan du kommunikerer i fuld integritet, så andre kan høre, hvad du siger.
   

 • Har lyst til at forstå, hvordan du kan påvirke dig selv og andre, til at skabe bedre resultater.
   

 • Der ønsker at forstå, hvordan du kommunikerer hvad du ønsker, uden kritik og bebrejdelser.

DIN CHEF FÅR

 

 • Der ved, hvordan man skaber resultater, uden at komme i konflikt. Også ved uenighed.
   

 • Der har lært, hvordan man kommunikerer, uden bebrejdelse. Også ved kritik og fejl.
   

 • Der har lært, hvorfor kolleger kommer i reaktion på hinanden, og hvordan de situationer kan håndteres.
   

 • Der er blevet undervist i kunsten at stille de bedste spørgsmål, der åbner samtalen positivt op, i stedet for at skabe modstand og irritation.
   

 • Der har lært, hvordan man kan kommunikere klart og behageligt, så de sagte ord og budskaber, lander bedst muligt i andre.
   

 • Der kan effektivere møder og forkorte beslutningsprocesser.
   

 • Der kan skabe samhørighed gennem ord, frem for afstand.
   

 • Der er blevet undervist i årsagen bag konflikter, hvordan de kan undgås ved at kende sammenhængen mellem et menneskes indre og ydre kommunikation.

KURSET ER FOR DIG....

der ønsker at stå stærkere i dig selv og forbedre din måde at kommunikere på. Uden du drænes for energi. Og så andre bedre kan høre dine ord.

Hvem er HighTouch Kommunikationsfacilitator kurset for?

HighTouch Facilitator kurset er til dig, der har erkendt, at al succes i livet – både privat- og arbejdslivet - handler om evnen til at kommunikere ansvarsfuldt, klart og kærligt. Med en kommunikationsform, der føles godt både indeni og udenfor dig. Og hvor dine ord skaber samhørighed, frem for modstand. 

 

HighTouch er for dig, der ønsker at mestre principperne bag en sund og opløftende kommunikation, så der er overensstemmelse mellem din indre og ydre stemme, og dermed de bedste betingelser for, at dine ord kan høres, respekteres og føre til opløftende resultater. For dig selv og andre.

 

HighTouch er til dig, der ønsker en dybere forståelse af dig selv og dine reflektoriske mønstre, der ubevidst styrer din nuværende kommunikationsform.

 

HighTouch er skabt til dig, der ønsker at forstå og mestre komponenterne bag autenticitet og integritet i dit samspil med familie, venner, kollegaer og/eller medarbejdere.

 

På HighTouch Facilitator kurset bliver du ført gennem De 4 Moduler, der giver dig nøglen til at transformere din indre og ydre kommunikation, så den bliver ansvarsfuld, klar og kærlig. Præcis i sin timing. Kraftfuld i sit udtryk.

Jeg forbeholder mig retten til at justere/tilpasse indhold i min undervisning, da jeg tilpasser den gruppens behov.

Hvad siger tidligere deltagere?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursets indhold:

Modul 1 –Indre & Ydre Kommunikation
Vi mødes mandag d. 1. februar 2021 kl. 10.00 – 16.00

ª Præsentation af program & deltagere

ª Indre & Ydre Kommunikation 

ª De 4 HighTouch Grundpiller - fundamentet under Klar og Kærlig Kommunikation

ª Kommunikationformer (Logisk & Følelsesorienteret)

ª Lær dit filter på verden at kende
 

Efter modul 1 har du fået indsigt i, hvordan din indre kommunikation spejler den ydre og dermed de resultater du skaber med andre mennesker. Du er blevet introduceret til de 4 HighTouch Grundpiller bag en sund kommunikation og er blevet vist en metode til at kortlægge dine egne kommunikationsresultater, så du nu ved, hvordan du forbedrer dem. Du har også fået indsigt i det filter du vurderer verden gennem og dermed en forklaring på dine nuværende kommunikations-resultater.

Modul 2 –Integritet & Autenticitet

Vi mødes mandag d. 1. marts 2021 kl. 10.00 – 16.00

ª De 5 Største Kommunikations-barrierer

ª Skygger & Roller & Projektioner – Tag din power hjem

ª Integritet & Autenticitet – At stå ved sig selv. Med det der er.

ª Sund Grænsesætning – Kommunikér fra Egen Have
  


Efter modul 2 har du fået en metode til at opdage dit eget kommunikationsmønster, genkende dine tungeste ”triggerpunkter” og de roller du ubevidst påtager dig, når du skal kommunikere, både i private og arbejdsmæssige sammenhænge. Du er blevet introduceret til 100% ansvar og hvordan du sætter grænser på en sund og kærlig måde. Du er blevet inviteret til at se på din sårbarhed som din største styrke og vigtigste værdi.

 

Modul 3 – Relationer & Samskabelse

Vi mødes mandag d. 29. marts 2021 kl. 10.00 – 16.00  

ª Hvordan & hvorfor det går galt i vores kommunikation?
ª Rådgivning &  “Havevandring”

ª Kend din “likability-faktor”

ª Relationer som personlig vækst
 

Efter modul 3 har du fået indblik i, hvor og hvorfor din kommunikation fejler/udebliver/misforståes og skaber uønskede reaktioner. Du kender nu processen til at skabe nye og bedre resultater og er blevet introduceret til en metode, så du nu kan rådgive andre mennesker på en måde, der skaber samhørighed frem for irritation og vrede.

Modul 4 – Kunsten at stille De Bedste Spørgsmål

Vi mødes mandag d. 3. maj 2021 kl. 10.00 – 16.00 

ª Fokus/målet for samtalen/kommunikationen
ª Gå direkte til sagens kerne
ª Stil de bedste spørgsmål

 

Efter modul 4 har du lært hvordan du stiller udømmende og gode spørgsmål, så du i dine samtaler får de specifikke svar du har brug. Du er blevet introduceret til en metode til at skære ind til benet i din kommunikation, så du bliver mere præcis og kraftfuld i dit ordvalg. Du er blevet introduceret til et simpelt system du kan anvende, hvis din kommunikation ikke skaber de ønskede resultater.

"Charlotte er intet mindre end genial, med humor, selvironi, og hendes utrolige viden, tager hun os gennem 4 moduler på kærlig vis" - Bjørn Christensen Byens Tag og Facade

"Jeg vil gerne sige tak for et super godt kursus. I løbet af processen har jeg lært utrolig meget om mig selv og hvordan jeg bedre kan håndtere dagligdagens udfordringer i kommunikation. Jeg har fået et bedre samarbejde med mine kolleger.

Jeg har også fået et godt indblik i, hvordan jeg kan støtte mine venner og familie bedre i forhold til deres egne behov.


Jeg vil også gerne nævne, at Charlotte skabte en rigtig god stemning i undervisningen og det gjorde, at vi alle var villige til at åbne op og lære noget nyt om os selv. Det er en vidunderlig gave hun har som underviser og jeg håber, at hun vil fortsætte i mange mange år. "- Trine Jørgensen, Quality Manager

Sortiment af krus
Comwell_Korsør_Reception.jpg

Sagt om kurset: 

"Bevidsthed skaber magi og skaber en klar kommunikation. Jeg har oplevet at jeg efter deltagelse i Charlottes kursus har et venligere hjerte både overfor mig selv og min omverden. Mit venligere hjerte tager jeg med i mit private liv og på jobbet. Jeg føler en styrket evne til at være autentisk i mit lederskab og i min rolle som mor/kæreste, til gavn for både mig selv og mine relationer" - Mathilde Møller, Mentor & Bestyrelsesmedlem - Mennesker/Udvikling/Ledelse

Holistisk Værktøjskasse

Under hvert modul sætter jeg fokus på specifikke emner fra min holistiske værktøjskasse og konklusionerne af mine mange års betragtninger af dysfunktionel og drænende kommunikation.

Teorien kombineres med praktiske øvelser, da transformation og erkendelser bedst sker gennem egne erfaringer og følelsesmæssig genkendelighed. Derfra kan du hurtigere integrere det lærte i dit eget liv.
 

Fundamentet under kurset er erkendelsen af, at al forandring starter med dig selv og det du oplever i dine relationer og din kommunikation er resultatet af din baggage og dit filter på verden.
 

Efter endt kursus vil du være i stand til at kunne fungere som HighTouch Kommunikationsfacilitator for andre med successkabende erkendelses-værktøjer i bagagen. Og ikke mindst en langt højere bevidsthed, som fortsat vil vokse med dig resten af livet.

Praktikken

Når vi samles vil der være fokus på teori, øvelser, udfordringer, succeser, mentoring og opklarende spørgsmål. På den måde får du teorien og værktøjerne helt ind under huden, så de med tiden bliver din måde at anskue livet på.


Da jeg underviser meget intuitivt, og går med det der foregår i gruppen og med den enkelte deltager, vil det du modtager på skrift, være kogt ned til et minimum. Det er en dybt transformerende indre rejse, der foregår i samspillet med mig, og de andre deltagere. Men også i tiden mellem modulerne, hvor du skal prøve tingene af i praksis.
 

Imellem vores fysiske møder er i velkomne til at skrive og ringe til mig, hvis I har brug for hjælpe & sparring til at håndtere de udfordringer I møder. 


Kurset er kulminationen Charlottes mange års betragtninger af drænende møder, samtaler og dysfunktionelle relationer i entreprenør-branchen, kombineret med al det bedste fra Charlottes holistiske uddannelser. 


Tilmelding til kurset foregår her  

 

og i henhold til HighTouchs almindelige handelsbetingelser, som du kan læse ved at klikke HER. Faktura fremsendes efter tilmelding.


Din plads på kurset er sikret, når fakturen og/eller første rate er betalt. Hvis du er i tvivl, om kurset er det rigtige for dig, så skriv til Charlotte på charlotte.egemar@kaaber.dk eller ring på 21824472. Du binder dig for hele beløbet og pengene returneres ikke, hvis du aflyser, men du er velkommen til at give din plads til en anden. Hvis jeg aflyser, får de resterende deltagere det fulde beløb tilbage.

 

Hyggelige rammer på Hotel Comwell i Korsør

Jeg elsker stemningsfulde rammer med god stemning, derfor har jeg valgt, at undervisningen finder sted på Comwell, Ørumvej 6, 4220 Korsør. Hotellet ligger meget tæt på motorvejsafkørslen til Korsør. 

COVID-19
Comwell overholder retningslinjerne med god afstand mellem stolene i mødelokalet, sprit til rådighed i lokale, i reception og ved indgangen.Obligatorisk mundbind skal bæres ved ankomst i restauranten.  

Pris

Kr. 17.500 kroner ex. moms. Prisen inkluderer undervisning, løbende mentoring, materialer og forplejning. Begrænsede pladser. 

Hvis du er privatperson og har brug for at opdele betalingen i 4 rater, kan det sagtens lade sig gøre. Skriv til charlotte.egemar@kaaber.dk  så sætter jeg din ratebetaling op.

AND_4291.jpg

Om underviseren

Charlotte Egemar Kaaber har 25 års erfaring fra Danmarks største infrastruktur projekter, hvor hun har arbejdet med kvalitetstyring og projektledelse. Senest var hun ansat på Metroprojektet i København som kvalitetschef for TS (Transportation Systems) kontrakten. Charlotte er en meget erfaren og anvendt auditor i både ind- og udland.

 

Charlotte har desuden en række holistiske uddannelser bag sig som yogalærer, life & business coach, mindfulness instruktør og spirituel mentor. Og seneste er hun certificeret Energy Codes Facilitator.

 

Fra at være udelukkende handlingsorienteret maskulin, optimerende og effektiv i sin tilgang til arbejds-og privatliv har Charlotte nu fundet en vej i livet, der er mere holistisk, blød, feminin og selvkærlig. Og vigtigst af alt balanceret. Den balance er også hendes tilgang i sit arbejde med mennesker og målsætninger.

 

Desuden er Charlotte forfatter til bøgerne “Fusionsfamilien – Vejen til succeser i din sammenbragte familie” samt til to engelske bøger “The Fusion Family – How to succeed with your blended family”, “The Fusion Family's FIRST AID KIT - Problem Solver for the Blended Family.”

Tilmelding til kurset foregår her  

bottom of page